محصولات


روش تهیه سوپ قارچ و جو

مواد لازم:

جو: یک پیمانه

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: یک عدد، خرد شود.

سیر: دو حبه، ریز شود.

هویج: پوست کنده و خرد شود.

کرفس: ۲ ساقه، خرد شود.

قارچ: به مقدار دلخواه، خرد شود.

آب سبزی‌جات یا مرغ: به مقدار دلخواه

آب: یک پیمانه

برگ بو: ۲ قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل

طرز تهیه:

• در یک قابلمه متوسط، یک پیمانه جو را درون ۴ پیمانه آب، جوش آورده، سپس درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط رو به کم، آن را به مدت ۴۰- ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که جو نرم شود حرارت دهید. می‌توانید این مرحله را شب قبل انجام دهید.

• روغن زیتون را درون تابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کرده و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

• هویج و کرفس را به تابه اضافه کرده و پنج دقیقه آن‌ها را تفت دهید.

• قارچ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و تا حدی که نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.

• آب سبزی‌جات یا مرغ، برگ بو، آب و آویشن را به مخلوط اضافه کرده و بگذارید با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشند.

• مواد درون تابه را به ظرف محتوی جوی پخته شده اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه یا بیشتر آن‌ها را حرارت دهید.

• قبل از سرو، برگ بوها را بیرون آورید. نمک و فلفل به مقدار لازم به سوپ اضافه کنید.

• سوپ را تا سرد نشده میل کنید.

شهریور ۱۰م, ۱۳۹۰ | 0 views | دسته:

توضیحاتی در باب نویسنده



افزودن نظر: