محصولات


گراتین گل کلم

مواد لازم:

* گل کلم- ۸۴ گرم * کره- ۴ قاشق غذاخوری * آرد- ۳ قاشق غذاخوری * شیر داغ- ۲ پیمانه *نمک و فلفل- به میزان کافی

* پودر جوزهندی- یک چهارم قاشق مرباخوری *پنیر پارمیزان- نصف پیمانه * پنیر موزورلا- نصف پیمانه * خرده نان- یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

* فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید. * گل کلم را طوری خرد کنید که بوته های کوچک به دست بیاید، سپس به مدت ۶ دقیقه در آب با کمی نمک بپزید تا نرم شود. * ۲ قاشق غذاخوری کره را در تابه آب کنید، آرد را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه مرتب هم بزنید. شیر داغ را به آرد اضافه کنید و در حالی که هم می زنید به جوش بیاورید تا غلیظ شود. زیر سس را خاموش کنید. نمک، فلفل، پودر جوز هندی و پنیر پارمیزان را به آن اضافه کنید. * یک سوم سس را در ظرف پیرکس بریزید و سپس گل کلم آب پز شده را قرار دهید و با بقیه سس روی گل کلم را بپوشانید. * خرده نان و پنیر پارمیزان را با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. * کره آب شده را روی مخلوط خرده نان و پنیر بریزید و به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

مهر ۶م, ۱۳۹۰ | 1,805 views | دسته: آشپزی
برچسب ها: ، ، ، ، ، ، ، ،

توضیحاتی در باب نویسنده



افزودن نظر: