محصولات


خواص دارویی گلیسیرین

گلیسیرین ماده روغنی با ارزشی است که موارد استفاده بسیاری دارد و برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می شود و پوست را نرم و چرب می کند

خرداد ۱۶م, ۱۳۸۷ | 1,286 views | دسته: Uncategorized

توضیحاتی در باب نویسنده



افزودن نظر: